Vakok, gyengénlátók számára

Díjelmaradás következményei

Tájékoztatónkban röviden összefoglaltuk mindazokat az információkat, amiket a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek a díjfizetéssel kapcsolatban vagy esetleges díjelmaradás esetén tudni kell. Díjelmaradás következménye KGFB esetén>> Díjelmaradás következménye casco biztosítás esetén>> Díjelmaradás következménye lakásbiztosítás esetén>>

Fedezetlenségi díj

A fedezetlenségi díj egy 2010. január 1. óta létező díjtétel, mely minden olyan esetben felszámolásra kerül, amikor a gépjármű forgalomban van azonban nem rendelkezik érvényes kötelező biztosítási szerződéssel. Azonban az, hogy ennek mekkora a mértéke, mikor kerül felszámításra vagy épp hol és hogyan kell befizetni, arról tájékoztatónkban talál részletes információt.

Fedezetlenségi díj

Baleseti adó

Az adókötelezettség azokat érinti, akiknek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződést kell kötniük, és a biztosítási időszak vagy tartam kezdő napja 2019. január 1-jét megelőzi, utolsó napja pedig a 2018. december 31-ét követő időszakra, de legkésőbb 2019. december 30-ára esik. Tájékoztatónkban mindent megtalál, amit a baleseti adóról tudni kell és érdemes.

Baleseti adó tájékoztató