Kérdése van? Válaszolunk.

Kegyetlen szúnyogok

2015.07.18
2015.07.18

Thaiföldi nyaralása során ügyfelünket szúnyogok csipkedték össze, melynek következtében mindkét lábszára bedagadt. Orvosi ellátást kellett igénybe vennie a Bankok Hospitalban.

Biztosító neve: Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
4.83
Termék neve: LUX Air-T
4.62
Termék szolgáltatási színvonala: Exkluzív

A biztosítótól a kezelés és gyógyszerek összegének megtérítését kérte.

Kárösszeg: 6220 Baht

A LUX Air-T termék a külföldi utazás során bekövetkező betegség vagy baleset miatt szükséges orvosi kezelés költségeit 100.000.000 Ft-ig téríti. A feltételeknek megfelelően ügyfelünk teljes költségét megfizették, azaz 52.497 Ft-ot.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

Saját káreset beküldése

Ha már Önt is érte kár utazása során, és utasbiztosítással kapcsolatos jó vagy akár rossz tapasztalatait másokkal is meg szeretné osztani, küldje meg történetét!

Káresetét biztosításszakmai szempontokra figyelemmel feldolgozzuk és történetét honlapunkon közzétesszük. Felhívjuk figyelmét, hogy a káreset beküldése önkéntes, az kizárólag tájékoztatási és ismeretterjesztési célt szolgál. A káreset beküldése nem minősül kárbejelentésnek! Káresetét kizárólag neve, email címe és telefonszáma megadásával tudja beküldeni. A káreset megküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy története valódiságának ellenőrzése céljából felvegyük Önnel a kapcsolatot. Adatait más célra nem használjuk. A káreset feldolgozását követően történetét személyes adatok nélkül tesszük közzé honlapunkon.

* A mező kitöltése kötelező.