Kérdése van? Válaszolunk.

Eltűnt személyi igazolvány

2015.07.19
2015.07.19

Ügyfelünk a Kanári-szigetekre utazott. Beszálláskor a repülőtéren még megvolt személyi igazolványa, azonban a szállodába érve már nem találta azt. Ahhoz, hogy haza tudjon jönni, lánya gyorspostával jutatta el részére útlevelét.

Biztosító neve: Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
4.83
Termék neve: LUX Air-T
4.62
Termék szolgáltatási színvonala: Exkluzív

A biztosítótól a gyorsposta költségének (kb. 72 angol font) megtérítését kérte.

Amennyiben külföldi országban történő utazás során elvész a személyi dokumentum, úgy a biztosító maximum 30.000 Ft összegig téríti az új személyi dokumentum vagy annak megfelelő konzuli dokumentum beszerzésének költségeit. Ez alapján a Biztosító megtérítette ügyfelünk részére az útlevél postázásának költségét, azaz 28.165 Ft-ot.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

Saját káreset beküldése

Ha már Önt is érte kár utazása során, és utasbiztosítással kapcsolatos jó vagy akár rossz tapasztalatait másokkal is meg szeretné osztani, küldje meg történetét!

Káresetét biztosításszakmai szempontokra figyelemmel feldolgozzuk és történetét honlapunkon közzétesszük. Felhívjuk figyelmét, hogy a káreset beküldése önkéntes, az kizárólag tájékoztatási és ismeretterjesztési célt szolgál. A káreset beküldése nem minősül kárbejelentésnek! Káresetét kizárólag neve, email címe és telefonszáma megadásával tudja beküldeni. A káreset megküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy története valódiságának ellenőrzése céljából felvegyük Önnel a kapcsolatot. Adatait más célra nem használjuk. A káreset feldolgozását követően történetét személyes adatok nélkül tesszük közzé honlapunkon.

* A mező kitöltése kötelező.