Kérdése van? Válaszolunk.

Horvát tengeri sün

2015.08.06
2015.08.06

Pula mellett, Krk sziget egyik strandján, 2015. július elején ügyfelünk belelépett egy tengeri sünbe. A tüskék pár helyen mélyen a bőr alatt maradtak, amit házilag nem tudtak eltávolítani. Másnap elment a baskai ambulanciára, ahol a tüskék egy részét eltávolították lábából, illetve a mélyebben bent maradt tüskék kezelésére krémet írt fel részére az orvos.

Biztosító neve: Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
4.83
Termék neve: Adria
4.86
Termék szolgáltatási színvonala: Exkluzív

Költségek:

  • Orvosi ellátás: 150 kuna
  • Krém: 46,5 kuna

A Biztosító az orvosi ellátás és a krém költségét is, azaz 8.239 Ft-ot térített meg.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

Saját káreset beküldése

Ha már Önt is érte kár utazása során, és utasbiztosítással kapcsolatos jó vagy akár rossz tapasztalatait másokkal is meg szeretné osztani, küldje meg történetét!

Káresetét biztosításszakmai szempontokra figyelemmel feldolgozzuk és történetét honlapunkon közzétesszük. Felhívjuk figyelmét, hogy a káreset beküldése önkéntes, az kizárólag tájékoztatási és ismeretterjesztési célt szolgál. A káreset beküldése nem minősül kárbejelentésnek! Káresetét kizárólag neve, email címe és telefonszáma megadásával tudja beküldeni. A káreset megküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy története valódiságának ellenőrzése céljából felvegyük Önnel a kapcsolatot. Adatait más célra nem használjuk. A káreset feldolgozását követően történetét személyes adatok nélkül tesszük közzé honlapunkon.

* A mező kitöltése kötelező.