Kérdése van? Válaszolunk.

Válltörés a sípályán

2015.12.03
2015.12.03

Franciaországi síelése második napján Ügyfelünk egy szerencsétlen esés következtében vállát törte, ezt követően sürgősségi kórházi ellátása vált szükségessé.

A sípályáról motoros szán szállította közvetlenül a kórházba, ahol rögzítették a vállát és gyógyszereket írtak fel részére.

A gyors és hatékony ambuláns ellátásnak köszönhetően Ügyfelünk – bár sérülése miatt síelni nem tudott – folytathatta téli vakációját.

Biztosító neve: Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Termék neve: Hóbarát Net Piros
Termék szolgáltatási színvonala: Optimális

Számlák végösszege: 859 EUR

Ügyfelünk a helyszínen rendezte a motoros szánnal történő mentés, illetve a gyógyszerszámlák költségeit, amelyeket aztán a Biztosító maradéktalanul megtérített részére.

A Biztosító a kórházi költségeket közvetlenül az ellátó felé rendezte

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

Saját káreset beküldése

Ha már Önt is érte kár utazása során, és utasbiztosítással kapcsolatos jó vagy akár rossz tapasztalatait másokkal is meg szeretné osztani, küldje meg történetét!

Káresetét biztosításszakmai szempontokra figyelemmel feldolgozzuk és történetét honlapunkon közzétesszük. Felhívjuk figyelmét, hogy a káreset beküldése önkéntes, az kizárólag tájékoztatási és ismeretterjesztési célt szolgál. A káreset beküldése nem minősül kárbejelentésnek! Káresetét kizárólag neve, email címe és telefonszáma megadásával tudja beküldeni. A káreset megküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy története valódiságának ellenőrzése céljából felvegyük Önnel a kapcsolatot. Adatait más célra nem használjuk. A káreset feldolgozását követően történetét személyes adatok nélkül tesszük közzé honlapunkon.

* A mező kitöltése kötelező.